Η Nervous B.D. Style Produxxxions, σε συνεργασία με το ΕΠΤΑ, παρουσιάζουν τους ROTTING CHRIST στην Κέρκυρα.

Mε αφορμή την κυκλοφορία του 13ου δίσκου ‘’RITUALS” οι extreme Metalers Rotting Christ έρχονται στο νησί της Κέρκυρας, μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους το 2010 και 2013, στην πιο ιδιαίτερη μουσική σκηνή της δυτικής Ελλάδας!

Special Guests:
THE SLAYERKING
Οι Slayerking επισκέπτονται για πρώτη φορά το νησί της Κέρκυρας και θα ακολουθήσουν και σε άλλες πόλεις τους Rotting Christ. Αποτελούνται από μέλη των Nightfall καθώς και από άλλες Ελληνικές επιτυχημένες μπάντες. Η μουσική τους είναι μείγμα Doom Metal με progressive καθώς έχουν προσθέσει και κάποια dark rock στοιχεία. Οι επιρροές τους έρχονται από Tool, Black Sabbath, λίγο από Slayer, Trouble, early Paradise Lost, Nightfall και πολλούς ακόμα Μουσικούς θρύλους.
PSYCOREPATHS
Οι εκπρόσωποι του ακραίου ήχου και πρωτοπόροι σε πολλά σημεία για τη σκηνή της Κέρκυρας Psycorepaths, επιστρέφουν για ένα εκρηκτικό show στη πόλη από όπου ξεκίνησαν. Με ανανεωμένο Line up και με τις τελευταίες τους κυκλοφορίες να επιβεβαιώνοντε μουσικά από τον τύπο και τον κόσμο, αφού και τα 2 τελευταία releases τους κοντεύουν να γίνουν sold out, θα μας παρουσιάσουν υλικό από τις τελευταίες τους κυκλοφορίες και όχι μόνο.
MIND ERASURE
Μετά από ένα γεμάτο αλλαγές 2015 οι MIND ERASURE επιστρέφουν δριμύτεροι, με νέο αίμα στο δυναμικό τους! Τα κενά στο σχήμα κάλυψαν ο Βασίλης στα τύμπανα και ο Κώστας στην κιθάρα, με τον Λαμπρό να αναλαμβάνει το μπάσο και τα φωνητικά και τον Δημήτρη στην κιθάρα και τα φωνητικά. Τα νέα μελή «έδεσαν» πολύ γρήγορα στην μπάντα, και με πολύ όρεξη ήδη δουλεύουν νέες σύνθεσης με σκοπό την ηχογράφηση του πρώτου δίσκου των MIND ERASURE στο προσεχές μέλλον.

Δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο (και επιστροφή), από τη στάση Δασιάς, Σαρόκο 20.30.

Επιμέλεια παραγωγής: “ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος”, “Φίλοι του ΕΠΤΑ”
Ώρα Έναρξης: 21.00
Γενική είσοδος 10€
«ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος»,
Βιρός Κέρκυρας

Χορηγοί: Gyrotonic Corfu – Μαντζάρου 12, Νηρηίς SPA Π.Ζαφειροπούλου 15, Μεζεδοπωλείο “Αυλή” στη Γαρίτσα, Σπυρέτος Πληροφορική – Αγίας Σοφιάς 31 (Σπηλιά) & LUX OCCULTA SHOP (Retail and Consumer Merchandise) – e-shop.ΑΠΡ